Οργάνωση Γάμου & Βάπτισης | Broderie Anglaise

Αποφασίσατε να ενώσετε τα μονοπάτια που πορεύονται οι ζωές σας με μια θρησκευτική, ή και όχι, γαμήλια τελετή και ονειρεύεστε ήδη τα χρώματα, τα αρώματα, τις μουσικές! Στην Βroderie Anglaise θα σας ζητήσουμε να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας. Θα πιάσουμε την παλέτα και τα πινέλα και θα σχεδιάσουμε μαζί τον πίνακα που θα εκφράζει την προσωπική σας αισθητική!

Η ιδιαίτερη προσωπικότητά σας είναι πάντα ο οδηγός μας στην οργάνωση της τόσο ιδιαίτερης αυτής μέρας σας, από τη στιγμή που θα πιούμε τον πρώτο καφέ της γνωριμίας μας, μέχρι τη ζεστή αγκαλιά του «να ζήσετε ευτυχισμένοι»! Χρησιμοποιούμε ως σπόρο την πρώτη σας, πιο απλή ιδέα, ένα χρώμα, μια εικόνα, έναν στίχο, μια λέξη, προσθέτουμε τη γνώση, την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και βέβαια τη φαντασία μας και, έχοντας πάντα ως γνώμονα το οικονομικό πλαίσιο που αποφασίζετε να κινηθείτε, δημιουργούμε τη δική σας ολοκληρωμένη προσφορά για τον γάμο που ονειρεύεστε.

Style Shoots - Elegant Wedding | Broderie Anglaise
Style Shoots - Elegant Wedding | Broderie Anglaise
Style Shoots - Elegant Wedding | Broderie Anglaise

Από το Α ως το Ω
Αφήστε μας να αναλάβουμε τα διαδικαστικά, γραφειοκρατικά και υπέροχα βαρετά, αλλά τόσο σημαντικά, βήματα της οργάνωσης του γάμου σας. Από τα απαραίτητα έγγραφα, τις ημερομηνίες, την επικοινωνία και τα deals για την τοποθεσία, ως την διαχείριση των καταλυμάτων και τις απαιτούμενες μεταφορές, είμαστε εκεί για να σας απαλλάξουμε από την αγχωτική ενασχόληση μαζί τους!

• Όπου και όπως το ονειρεύεστε..
Ένα γραφικό εκκλησάκι στο αγαπημένο σας ελληνικό νησί, μια υπέροχη αμμουδιά την ώρα του ηλιοβασιλέματος, ένα σκάφος που ταξιδεύει εσάς και τους αγαπημένους σας στα γαλανά νερά του Αιγαίου, μια αυλή κάτω από τα αστέρια. Είτε ορθόδοξος, καθολικός, ή οποιοσδήποτε θρησκευτικός, αλλά και πολιτικός, αυτός είναι ο δικός σας, μοναδικός γάμος Απλά μοιραστείτε τη σκέψη σας μαζί μας και εμείς θα αναλάβουμε την υλοποίησή της!
• Χρώματα κι αρώματα..
Ακόμα και ο πιο απλός, φαινομενικά, τόπος αποτελεί για εμάς τον καμβά που θα πραγματοποιήσουμε την έμπνευσή μας! Η κατασκευή μοναδικών, custom made αντικειμένων αποτελεί το μεγάλο μας μεράκι! Από το προσκλητήριο και τη μπομπονιέρα, ως την τελευταία πινελιά της διακόσμησης, αρχίζουμε από το μηδέν, εξερευνούμε νέα υλικά, επαναπροσδιορίζουμε τα παλιά, δοκιμάζουμε, τολμάμε, δημιουργούμε, και σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας για το δικό σας αποφασιστικό “I do!”
• ..γεύσεις και μουσικές
Έχουμε επιλέξει για κάθε συνεργασία μας τους επαγγελματίες εκείνους με τους οποίους έχουμε την ίδια αισθητική, συνέπεια, σοβαρότητα, αλλά και την κατάλληλη σπίθα, για να υλοποιήσουμε μαζί κάθε διαφορετική, ιδιαίτερη, ευφάνταστη ιδέα σας! Florist designers, φωτογράφοι και cinematographers, djs και μουσικοί, makeup artists, εταιρίες catering, ανιματέρ, είναι κάποιοι μόνο από τους ειδικούς που θα μας βοηθήσουν να στήσουμε τις προετοιμασίες, την τελετή, το πάρτι και να σας κάνουμε να χαμογελάσετε με το τελικό αποτέλεσμα και να απολαύσετε την μοναδική αυτή μέρα!
• Πρόγραμμα
Μια λέξη μαγική, μια παροχή ουσιαστική! Αφού σχεδιάσαμε μαζί τις επιθυμίες σας και καταλήξαμε στις επιλογές σας, ετοιμάζουμε τον χρονικό προγραμματισμό και την αποτελεσματική σύνδεσή τους, ώστε να είναι εφικτή η πραγματοποίησή τους.
Είμαστε δίπλα σας από την πρώτη στιγμή ως και το τέλος της ημέρας εκείνης για να δώσουμε λύσεις σε ό,τι χρειαστεί!
• Όχι μόνο ο γάμος..
Αναλαμβάνουμε την οργάνωση bachelor, προβών γάμου, επετείων, κτλ. Ό,τι μπορεί να έχετε κατά νου, απλά συζητήστε το μαζί μας!
• Οικονομικός σχεδιασμός
Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μαζί τον γάμο σας μέσα στα πλαίσια του δικού σας προϋπολογισμού. Αυτή άλλωστε είναι και η μεγάλη μας πρόκληση. Κάνουμε λεπτομερή ανάλυση του κόστους και σας παρουσιάζουμε τα αντίστοιχα δείγματα, έχοντας πάντα εναλλακτικές επιλογές για εσάς!