30 / Δεκεμβρίου

Μοιράστε μέσω

Το ναυτικό θέμα επέλεξαν οι γονείς του Λεονάρδου για την βάπτισή του. Οι ναυτικοί κόμποι, το μπλε χρώμα και το κόκκινο ταίριαξαν τέλεια με το πουά και χρησιμοποιήθηκαν τόσο στην διακόσμηση, όσο και στο σετ βάπτισης και στο candy bar. Tο αποτέλεσμα ήταν chic, σοβαρό αλλά και παιχνιδιάρικο ταυτόχρονα! 

Στο εκκλησάκι του κτήματος Νικολέλη, η κολυμπήθρα, στολίστηκε με χειροποίητο navy σχοινί σε λευκό και μπλε. 

Χειροποίητα γυναικεία μαρτυρικά βραχιολάκια με τον ναυτικό κόμπο και κλείσιμο με μικρή άγκυρα!

Ανδρικά μαρτυρικά μπουτονιέρες με άγκυρα και σταυρουδάκι.

Για την διακόσμηση των τραπεζιών χρησιμοποιήσαμε λευκά κασπώ με baby's breath διακοσμημένα με ναυτικό σχοινί και καρτελάκια για την αρίθμηση των τραπεζιών. Όμορφες λεπτομέρειες, όπως καρτελάκια με το όνομα του κάθε καλεσμένου, sousplats και καρτελάκια για τις ευχές αντί για το "βιβλίο των ευχών" σχεδιάστηκαν όλα για την συγκεκριμένη βάπτιση.

Οι μπομπονιέρες: χειροποίητα φακελάκια από γάζα, μπεγλέρια με το καραβάκι της βάπτισης για τους άντρες και κολιέ για τις γυναίκες.

Το προσκλητήριο στο θέμα της βάπτισης σε χειροποίητο φάκελο από γάζα με άγκυρα στο κλείσιμο.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τους μικρούς καλεσμένους της βάπτισης.

Ένα candy bar γεμάτο με μπισκοτάκια, cupcakes, ζαχαρώτα, κουφέτα και γλειφιτζούρια περίμενε τους μικρούς καλεσμένους στο χώρο της δεξίωσης.

Το all time classic ''υποβρύχιο'' ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους!!!Τα candy boxes γεμάτα με λιχουδιές, μαρκαδόρους και σχέδια για ζωγραφική φτιάχτηκαν για τους μικρούς καλεσμένους!