ΠΡΟΦΙΛ

Wedding and event styling.

Όλος ο σχεδιασμός της τελετής βασίζεται σε μια ιδέα, ένα θέμα, ένα χρώμα, μία εποχή, μια εικόνα, μια λέξη δική σας, που καθοδηγεί όλη τη διοργάνωση. Ξεκινώντας από το στυλ του ζευγαριού και συζητώντας μαζί τους, ανακαλύπτουμε τι θα τους ταίριαζε σαν concept γάμου, και με γνώμονα το budget ξεκινάμε να δημιουργούμε.
Athina Skliri

H Αθηνά

μέσα από την αγάπη της για το σχέδιο και την διακόσμηση εκφράζεται και διοχετεύει την ενέργεια και την φαντασία της. Με σπουδές στον σχεδιασμό επίπλου στην Ελλάδα και στην εσωτερική διακόσμηση στην Ιταλία, καταφέρνει να κάνει την αγάπη της επάγγελμα. Μέσα από την εμπειρία της στο χώρο της διακόσμησης και του event management δημιουργεί την Βroderie Anglaise και εργάζεται σαν event stylist and decorator.

Κάθε project είναι μοναδικό και μοιράζεται με τους συνεργάτες της το ίδιο πάθος για τις λεπτομέρειες, την τελειότητα και την υψηλή αισθητική. Αγαπάει τα custom made αντικείμενα, τα οποία επιμελείται με ιδιαίτερη φροντίδα για κάθε event, μπομπονιέρες, σετ βάπτισης και εταιρικά δώρα.

Θα χαρεί πολύ να σας γνωρίσει από κοντά και να σας δώσει ιδέες και συμβουλές για μια επιτυχημένη εκδήλωση.

Είπαν για εμάς